Fira de Nadal 

Del 2 al 24 de desembre

Com cada any podreu trobar la millor artesania de Sant Cugat a la Plaça Octavià (Monestir). Començarem el divendres dia 2 de desembre, dia que podreu gaudir de l’encesa de llums, i estarem amb els nostres productes fets a mà i de qualitat fins dissabte 24, perquè tingueu temps de comprar tots els vostres regals. L’horari serà de 10h. a 20,30h., tots els dies excepte els dijous que no hi serem.
Enguany tindrem moltes sorpreses i activitats, com un gran sorteig, la visita del Pare Noël a la fira, i també regalarem postals per pintar per a la mainada.
Ah !, i no oblideu que amb cada compra que feu als artesans, us obsequiarem amb un val per pujar al trenet de Nadal de Sant Cugat.

Visita del Pare Noël

El divendres 23 serà un dia assenyalat, ja que petits i grans podrem gaudir d’una visita molt especial. I és que el Pare Noël farà una recepció a la nostra fira d’artesans, per escoltar les peticions dels santcugatencs més joves.
També aquella mateixa nit farem el gran sorteig de productes artesanals. Amb cada compra podreu omplir una butlleta i participar, i amb una mica de sort rebre un gran regal.

Més regals

A més, regalarem postals per pintar de colors per als més petits. I també, per cada compra que feu a les nostres parades us endureu un val per pujar al SantCugat Express, el trenet de Nadal que viatja per tota la ciutat, en el que tots els petits i grans voldreu pujar.
No us ho perdeu !!! Us esperem 😉