Cosmètica artesana biològica

Olis, cremes, sabons, aromateràpia…
A Mainada Natural elaborem cosmética artesana amb ingredients de cultiu biològic, per a la mainada i també pels adults, de forma manual, acurada i amb el màxim respecte al medi ambient i les persones.
Tot fet amb molt d’amor. Perquè l’amor és el principal ingredient de la salut i el benestar.

Lucy Bort

Marcs i fotografia

Als catorze anys vaig decidir que volia ser fotògrafa, amb disset estudio a Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya .
He treballat amb fotògrafs de moda, arquitectura, publicitat i per últim en un estudi de fotografia editorial, on descobreixo que els bodegons i el retrat és el que consolida la meva vocació.
Al 1998 començo a treballar pel meu compte realitzant fotografia d’estudi: Bodegons, retrats i reproducció de quadres
Aquesta ocupació la compagino amb l’artesania. A partir de rajoles antigues, construeixo marcs de fusta per emmarcar-les, sobres per taules o marcs per miralls fets amb les mateixes rajoles.

Vitraller

Em dic Michael Rust, tinc 62 anys i vaig néixer a Alemanya. Sóc artista i artesà. Els materials habituals amb els quals treballo són el vidre i els metalls, que tenen en comú el seu origen en el foc, i on hi ha foc hi ha llum.
En el meu taller de La Floresta em dedico a l’elaboració de pantalles de vidre emplomat per a il·luminació, vidrieres per a finestres i portes, miralls decorats i caixes de vidre, espelmatoris i vitralls.

Roba infantil molt animal

La Teranyina és un taller artesà de roba i complements per a nens, nenes i nadons.
En el nostre taller pintem roba a mà amb dissenys exclusius i també treballem amb diferents teixits per obtenir les nostres pròpies creacions.
Els productes que oferim són elaborats seguint un procés artesà i personalitzem les comandes per tal que esdevinguin peces úniques.
Podeu trobar els nostres productes a fires d’artesania.

Joies d’autor

Als 22 anys vaig començar a treballar en un taller de joies antigues, com m’agradava i gaudia, passats uns anys vaig començar a realitzar els meus propis dissenys, tots ells inspirats bàsicament en la natura, la comunicació i les relacions amb la gent. Sóc bastant autodidacta, tot i que he realitzat estudis en el gremi de joiers i he fet cursos d?esmalt i cera. M?agrada fer els meus propis experiments.
Algunes de les meves col·leccions han estat seleccionades per la premsa i la televisió. He presentat les meves joies a Expo-Hogar, Barna-Joya, Iberjoya, etc.

Abracadabra

Il·lustracions i creacions artístiques

Abracadabra Pota de Cabra és un laboratori d’experimentació d’idees i aprenentatges, una fusió d’inquietuds artístiques. A través de la il·lustració i d’altres tècniques, creem articles exclusius extrets de les quatre estacions, contes, faules i llegendes confeccionats en materials molt diversos. La nostra imaginació dona forma a objectes amb diferents finalitats i formats, tots ells realitzats artesanalment.

A l’Escola de Màgia i Fetilleria Ventpentell organitzem esdeveniments personalitzats, tallers, Roomscapes, i molt més.

També realitzem il·lustracions i peces per encàrrec.

Punt de creu

A la meva parada es pot trobar: roba de nadó, pitets brodats de punt de creu, capes de bany, envoltalls, sabatilles de bany, devantals de cuina, vestits de tres a sis mesos, llacets de cabell, capses decorades amb puntes, coixins d´olor i sabonets artesans

Joieria i Escultura

Obrir les portes per deixar sortir tot allò que ja té forma i tenir-les ben obertes, de bat a bat, perquè entrin noves idees.
Al taller, com a casa.

SelkieS

Roba i complements

Slow fashion fet a mà amb amor i sostenibilitat.
La Paoli és d’origen italià, però està afincada a Sant Cugat des del 2005. Ha après el seu ofici de patronatge i confecció de manera autodidacta i s’ha format en restauració de teixits antics de seda de la Índia.
Compagina el projecte que porta ella sola de SelkieS amb projectes esporàdics com a vestuarista per companyies de teatre, dansa i circ
.

Encuadernación artesanal

Soy Isabel, encuadernadora artesanal, aprendí el oficio en la Escuela de Arte de Salamanca. Mi elección por este oficio proviene por mi interés en el libro como tal, por su construcción y su estética.

Muchas de las tareas que incluye la encuadernación son hechas a mano, el pliegue de los cuadernillos, el cosido, el enlomado, el rotulado del libro. El propósito inicial es proteger el contenido del libro, luego se puede adornar las tapas.

Hago libretas para escribir, dibujar, álbumes de fotos, libros de firmas, cajas a medidas. Reparo libros y cómics.

Me gusta mezclar los materiales y las técnicas, telas, marquetería de paja.

Llibres artesanals, il·lustracions i petits amics de tela

Em dic Abigaïl Peña, sóc il·lustradora, dissenyadora i creadora artesanal de llibres,
il·lustracions, joguines i altres, totalment fets a mà.
Oh my Rabbit! és el meu petit projecte personal centrat en els contes, va néixer de la meva passió pels llibres i les històries, i de com transmetre el gust per la lectura als més petits. Faig llibres i joguines pensades per fer volar la imaginació, afavorir el joc simbòlic i que els menuts desenvolupin tot el seu potencial.
Però no només és això, també fem pessebres d’argila i decoracions per Nadal, bosses, i altres complements.

La Rizada

Roba infantil i juvenil

La Rizada és un projecte personal que va nèixer fa més d’una dècada, resultat de la passió per sonfeccionar les meves pròpies idees d’un manera completament artesanal. M’he especialitzat en disseny, patronatge, cort i confecció, centrant-me en la moda dels més petits per la llibertat creativa i la versatilitat que suposa: em permet combinar infinitat de colors i textures, i crear patrons desenfadats i divertits.

Joguines de fusta

El Picot artesà és un petit taller situat a la vila d’Arbúcies, dins el Parc Natural del Montseny, on construeixo a mà, joguines i objectes de fusta originals i creatives de manera artesanal.

Les meves peces les podreu trobar en fires d’artesans i a través de l’instagram i de la meva pàgina web.

Realitzo també peces per encàrrec, per a batejos, casaments, aniversaris…

Joieria en plata

Soy Alicia, joyera apasionada formada en la Escola Massana y especializada en técnicas como la cera perdida y esmaltes. En mi taller @alicia_martin.joyeria, fusiono amor, feminidad y amistad para crear piezas únicas y personalizadas con colecciones con nombre propio. Impartiendo clases de joyería en mi taller de Valldoreix. Inspirada en la belleza orgánica del Mediterráneo, cada creación es un tributo a la artesanía y a las personas que encuentran en mis joyas una expresión única.
¡Gracias por ser parte de este viaje!
.