Alfons Hernández

Bolsos de pell

L’experiència és un grau, i si s’acompanya de qualitat, disseny, savoir faire, i passió per la feina ben feta, trobem l’Alfons,  Mestre Artesà especialista en bolsos de pell.
Artesania en cuir, bosses, ronyoneres, moneders… confeccionats amb cura i carinyo.
.

Joguines de fusta

El Picot artesà és un petit taller situat a la vila d’Arbúcies, dins el Parc Natural del Montseny, on construeixo a mà, joguines i objectes de fusta originals i creatives de manera artesanal.

Les meves peces les podreu trobar en fires d’artesans i a través de l’instagram i de la meva pàgina web.

Realitzo també peces per encàrrec, per a batejos, casaments, aniversaris…

La Rizada

Roba

Roba urbana de producció pròpia.

Roba infantil

La Teranyina és un taller artesà de roba i complements per a nens, nenes i nadons.
En el nostre taller pintem roba a mà amb dissenys exclusius i també treballem amb diferents teixits per obtenir les nostres pròpies creacions
Els productes que oferim són elaborats seguint un procés artesà i personalitzem les comandes per tal que esdevinguin peces úniques.
Podeu trobar els nostres productes a fires d’artesania.

Lucy Bort

Marcs i fotografia

Als catorze anys vaig decidir que volia ser fotògrafa, amb disset estudio a Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya .
He treballat amb fotògrafs de moda, arquitectura, publicitat i per últim en un estudi de fotografia editorial, on descobreixo que els bodegons i el retrat és el que consolida la meva vocació.
Al 1998 començo a treballar pel meu compte realitzant fotografia d’estudi: Bodegons, retrats i reproducció de quadres
Aquesta ocupació la compagino amb l’artesania. A partir de rajoles antigues, construeixo marcs de fusta per emmarcar-les, sobres per taules o marcs per miralls fets amb les mateixes rajoles.

Cosmètica artesana biològica

Olis, cremes, sabons, aromateràpia…
A Mainada Natural elaborem cosmética artesana amb ingredients de cultiu biològic, per a la mainada i també pels adults, de forma manual, acurada i amb el màxim respecte al medi ambient i les persones.
Tot fet amb molt d’amor. Perquè l’amor és el principal ingredient de la salut i el benestar.

Vitraller

Em dic Michael Rust, tinc 62 anys i vaig néixer a Alemanya. Sóc artista i artesà. Els materials habituals amb els quals treballo són el vidre i els metalls, que tenen en comú el seu origen en el foc, i on hi ha foc hi ha llum.
En el meu taller de La Floresta em dedico a l’elaboració de pantalles de vidre emplomat per a il·luminació, vidrieres per a finestres i portes, miralls decorats i caixes de vidre, espelmatoris i vitralls.

Joies d’autor

Als 22 anys vaig començar a treballar en un taller de joies antigues, com m’agradava i gaudia, passats uns anys vaig començar a realitzar els meus propis dissenys, tots ells inspirats bàsicament en la natura, la comunicació i les relacions amb la gent. Sóc bastant autodidacta, tot i que he realitzat estudis en el gremi de joiers i he fet cursos d?esmalt i cera. M?agrada fer els meus propis experiments.
Algunes de les meves col·leccions han estat seleccionades per la premsa i la televisió. He presentat les meves joies a Expo-Hogar, Barna-Joya, Iberjoya, etc.

Punt de creu

A la meva parada es pot trobar: roba de nadó, pitets brodats de punt de creu, capes de bany, envoltalls, sabatilles de bany, devantals de cuina, vestits de tres a sis mesos, llacets de cabell, capses decorades amb puntes, coixins d´olor i sabonets artesans

Joieria i Escultura

Obrir les portes per deixar sortir tot allò que ja té forma i tenir-les ben obertes, de bat a bat, perquè entrin noves idees.
Al taller, com a casa.

SelkieS SelkieS

Roba i complements

Slow fashion fet a mà amb amor i sostenibilitat.
La Paoli és d’origen italià, però està afincada a Sant Cugat des del 2005. Ha après el seu ofici de patronatge i confecció de manera autodidacta i s’ha format en restauració de teixits antics de seda de la Índia.
Compagina el projecte que porta ella sola de SelkieS amb projectes esporàdics com a vestuarista per companyies de teatre, dansa i circ
.

Joieria en plata

Durant cinc anys vaig estudiar a l’Escola Massana i em vaig treure el títol de joieria. Com a complement als meus estudis he fet diversos cursos: Tècniques de la cera perduda, esmalt al foc i d’altres. Actualment dono classes de joieria al Casal de Valldoreix.
A la meva tarjeta, trobareu que posa “Alicia joyeria mágica” i és que penso que l’alquimia i la màgia van directament lligades a la creativitat. Tinc el meu taller a plena natura, a Valldoreix, on elaboro peces úniques i personalitzades. Totes les meves col·leccions tenen nom propi (Escaleras al cielo, Espuma de mar, Amigas, Mar, Fulles, Papallones…) i una finalitat definida.