Tallers gratuïts per a tothom!

 

Tenint en compte les nostres necessitats i objectius, vam trobar necessari obrir una via de comunicació de caire didàctic i lúdic a través dels tallers. Aquests són una peça clau dins de la nostra iniciativa com a entitat d’artesans.

En alguns dels nostres tallers mostrem com treballem nosaltres i possibilitem que tothom pugui intentar-ho. Expliquem i mostrem d’una manera pràctica tot el procés a partir del qual s’obté el producte artesà al voltant del qual gira el taller. S’ensenya la tècnica i els participants comproven com cadascú obté un resultat diferent per la implicació creativa individual.

En altres tallers fem que els més petits passin ua estona divertida, utilitzant diferents tècniques i materials, plastelina, cartró, pintures, teles, fins i tot les fulles dels arbres… I aixi treballen una estona amb les mans i aprenen a crear de forma diferent.

Aquests tallers són gratuïts. Als participants se’ls proporciona els materials i les eines, se’ls ensenya la tècnica i, en acabat, es poden endur la seva peça sense haver de pagar res.

Consulteu el nostre instagram @artesansdesantcugat per saber quin será el proxim taller!